Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

Tankarna snurrar i huvudet var dag.
Hur ska man tackla detta liv?
Vilken inställning, vilka mål ska man ha?
Jag vill vara bestämd, vill inte leva som jag gör nu.
Jag är låst, låst i mig själv.
Jag har stängt in mig bakom ett skyddande skal och att det skulle vara så här svårt att ta sig ut kunde jag aldrig ha tänkt mig.
Men jag ska klarar av det, jag ska ta mig ut!




Övriga genrer av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse