Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Vi delade natten mellan oss. Du fick första halvan och jag fick den andra, vi var aldrig där tillsammans. Det var självklart att jag fick andra halvan, det var inte mig det hela handlade om.

Jag kände att det vi gjorde spelade någon roll. Det betydde så mycket för mig, men jag märkte att du inte hade samma vision. Du levde för mycket i nuet för att någonting skulle spela någon roll.

Att försöka få dig förstå hur viktigt du var för mig var ingen idé. Jag kände mig bara så liten och utblottad när jag skulle förklara hur jag önskade att det kunde vara vi två mot resten av världen.

Jag vill så gärna berätta för dig hur jag drömde om dig om natten. Jag vill berätta hur jag faktiskt mådde innerst inne, sådant jag i vanliga fall inte kan berätta för folk, men för dig kändes det bara så rätt.

Jag ville så gärna berätta, men du var inte redo att lyssna. Du levde i nuet och det var bara natten vi delade.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 22:19



Bookmark and Share


  Nike_Victoria
Fint och sorgligt skrivit... känner igen den där känslan...
2011-03-16

  mickech
Bra!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse