Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identifiering

Din själ är uppbyggd av fruktan.
Dina ögon skriker ut smärtan.
Ditt leende formas av lögner.

Mitt hjärta är svart som natten.
Mina tankar har glömt hur man älskar.
Min identifikation gör dig till en magnet.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse