Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstellation av tankar

Vakenheten skapar inte en verklighet.
Resultatet är enbart förändring och förvirring.

Konstellation av tankar
med paradoxala slutsatser.

Ett rum fyllt av toner.
Ett rum fyllt av känslor.

Klor som river upp hela insidan
Trycket över bröstet är outhärdligt.

Den enda flykten är sömnen.
Så varför kan jag inte somna?




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-28 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse