Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryckslöst

En tår om natten och en blodig arm.
Det fanns så mycket mer inom mig.
Men när jag börjar tänka så inser jag att vi inte hade någonting.
Det var mina tankar som än en gång förstörde för mig.
Det gick för fort.
Det går alltid för fort.





Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 334 gånger
Publicerad 2011-07-03 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse