Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individens existens

Det är när nattens tystnad dör ut
Och dagen långsamt gryr
Som jag inte längre vill vara en del
Av världen som helhet

Jag vill springa så långt jag kan
Samtidigt som jag vill gå in i mig själv
Men jag vill undgå skammen som vilar där inne

Det är när ljuset söker sig in
Genom mitt stora fönster
Och når mina trötta ögon
Som jag önskar att min existens upphörde




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-15 01:43



Bookmark and Share


    tehdog
men ja. det går itne att vända sig någonstans.
2011-06-26

  Amina
"Jag vill springa så långt jag kan
Samtidigt som jag vill gå in i mig själv
Men jag vill undgå skammen som vilar där inne"
Ett fantastiskt stycke.
2011-03-15

  Andreas R
Fantastisk beskrivning på ångest.... Som jag har sagt innan, du skriver riktigt bra!
2011-03-15

  Anna*
Precis så kan det vara ... du beskriver det enkelt och bra.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse