Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje från världen

Inom mig finns det en lust, ett jubel, en sång
Träden ler och solen smeker min kind

Strålarna söker sig in i min kropp, in i mitt bröst
Ljuset slår enkelt bort allt mörker som finns där

Mitt inre lyses upp av detta vita ljus
Solskenet skapar magi inom mig

Jag ser hur vacker världen är
Det får mig att besvara trädens leende




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-15 00:25



Bookmark and Share


  Anna*
En dag som denna tar jag fram min kamera och fotograferar världen och allt är vackert! Applåder
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse