Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skrek i natten

Kommer du ihåg
när vi skrek
när vi skrek
för allt som var fel
kallt och ont
Vi stod på vårat skyhöga berg
med blicken över en sovande stad
men vi var fulla av liv
och vi skrek
skrek för allt som gått förlorat.

jag kommer ihåg
jag hade varm choklad
i en röd termos
och när jag kramade dig rann mina tårar
över allt som du förlorat
över allt som jag förlorat
Vi var hesa i halsen
och blöta i ansiktet
men vi log genom tårarna
genom smärtan
för vi hade varandra
i en iskall natt
på ett skyhögt berg
skrek vi allt vad vi kunde
bara för att känna något annat
än smärta

Jag vill skrika igen
jag vill släpa
dra
tvinga
upp dig
på det där berget igen
jag vill leva
även om det bara är för en liten stund

Kommer du ihåg
hur bra det kändes?
kommer du ihåg
hur man ligger på ett kallt berg
och gråter i en rasande värld?
Vi var stilla för bara en sekund
en sekund som varar för evigt
i en annan värld

Jag kommer ihåg hur vi chockade våran kalla värld med våran stekheta smärta




Fri vers av entusiasm
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 18:04



Bookmark and Share


    Vem jag är har ingen betydelse
Underbart skrivet!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm