Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARBILD



Dans på brygga
med min arm om
din sköna barm.
Dragspelet valsar
i sommarskymning.
Segelbåtar har ankrat
och måsarna sover i
dyningssmek.
Tärnan zic-zacar runt
i viken.
Gäddan hoppar till och
lämnar ringar till tack.
I hambon kysser vi
varandra,
inget får knyckla ihop
denna sommarbild.
Inget.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar