Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

Vänner smakar sött
som fisken i vattnet

Lägger jag mig till ro
insuper frihetskänslan

Sovandes i min dvala
drömmandets inre ro

Mitt uppvaknande är
ett tillstånd utan oro

Du är en ödets parfym
som väcker mig till sist




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian