Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätra is


Mitt allt..

Du är ett hav utan gräns, the way i love you makes no sense.

Du är mitt ljus i vardan, you always share your burdan.

När jag ser på dig drömmer jag mig bort, your love is well hidden in your fort.


Jag ser dig än min käre vän, fast än du ger mig bara men. Du gör mig lycklig som vara är få, men ack tvärtom när du är tvungen att gå.

Jag har en känsla, en stark mastodont, för dig min flicka jag aldrig sett i blont.

Jag må icke rimmens ädla konst befara, men om du känner för mig kan sånt strunt vara. Så kan även skolan min, om jag kan vara kärleken din. Ett jobb är viktigt men ej av samma magnitud, som att en dag få se dig bli min brud. Att kalla dig vän smärtar mer än ett skott, men utan dig kan dom mitt hjärta ta bort.



Jag tänker på dig dag och natt, detta gör mig förevigt matt. Du ser mig i skolan och ler glatt, det skär i mitt hjärta, ack så svart.


För när du mot en annan ler, jag får panik, jag faller ner.





Fri vers av Psyke
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 00:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark kärleksdikt!
Berör.
Jättebra :)
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke