Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet ner till marken är inte långt

Nu orkar jag inte mer.
Jag faller
Kan inte resa på mig
Mitt hjärta är tungt
Och jag är splittrad
Mellan alla som pressar mig
Jag har ingen kraft
Och jag har inget tålamod längre
Min eld slocknar sakta
Tårarna bildar ett blått hav
Och jag drunknar sakta
I smärtan
Av det som inte finns där
Men som jag behöver mest av allt



Du finns inte där....




Fri vers av Malin Olsson
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 10:27



Bookmark and Share


  F.
Hang in there. Känner känslan du beskriver skickligt alltför väl.
2011-03-14

    Flizc
Verkligen kraftig text. sorglig :C
Känner igen mig otroligt i dina texter.
2011-03-14

  Lars E Jönsson
Tjejen, det finns säkert folk som kan hjälpa dej, gör onta läsa din text, svårt säga den är bra när sanningen finns i den.
2011-03-14

    ej medlem längre
kära malin du stöttade mig igår är det någonting du
vill prata om så finns jag här,

du är oändligt ledsen

då är också jag ledsen

för attdu är ledsen

du är sedd,

livet kan vara en avgrund. låt inte den
avgrunden svälja dig

de säger ljuset finns

och man får förlita sig på

att ljuset kommer till en i en stillhet
som är förunderlig

ge inte upp malin !
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson