Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SKÖNA



Bryter upp ifrån
samtidigt som
inleder på nytt.

Trängtar och längtar
efter din famn
för att få ge kärlek
i myckenhet.

Du är så vacker
du är så fin
så god,
ljuvlig i all din
närvaro.

Vi är två spruckna
öar
som glider ihop,
passar in
som kugghjul.

Vi ger oss tid att
växa ihop,
lagunerna kommer torka
och fast mark det blir.

Såren hjälps vi åt
att vårda
det kommer att läkas fint,
vi har bra läkekött
och inga ärr synas.

Varmhjärtade i vår
omsorg.

Leka fram i vänskap
och kärlek,
sjunga för att lätta hjärtat
älska för att lätta trycket
älska i respekt
älska i uttryck för...

Rosa-Cerise tar min hand
och för den till sitt bröst,
viskar i mitt öra: "Jag älskar dig!"
Sån ljuvlig tröst.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 10:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket vackert
2011-03-14

    ej medlem längre
Vacker dikt om kärlek och helande. Fint skrivet!

"sjunga för att lätta hjärtat
älska för att lätta trycket
älska i respekt
älska i uttryck för..."


@nn
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar