Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillintetgörelsen

- Hej, mitt namn är Skam

Jag är pretentiös
lismande
& trångsynt

jag är envis som en oxe
stelbent
& överambitiös

jag är kallhjärtad

& fördömande

obarmhärtig
förödande
& skoningslös

minns mitt namn
och kalla mig vid det
du skall aldrig glömma min natur




Fri vers av Känselspröt
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt