Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig dog med dig .

Väntade där
på din och min dödsdom
han helt likgiltig
men du skulle bara dö

jag önskar jag hade sprungit
för allt vad jag hade
ut genom de där glasdörrarna

sprungit tills jag inte hade andan kvar
dit ingen hade hittat oss
bara han
så kanske han hade förstått
vad de tvingade mig till

blundar och ser
hur dina hjärtslag dör ut
inte en enda tår
än
du måste leva
du måste leva!

men vi dog
på en blodig vattenflod
till skrik av halv galenskap
förtvivlande smärta
ensamma
bortkopplade från mänskligheten

din själ
den kommer tillbaka
jag hoppas det

och nästa gång
ja nästa gång
då ska jag springa allt vad jag har...




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F