Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För full för dig


Jag tittar rakt upp
på samma stjärnor du och jag satt och tittade på för exakt ett år sedan nu
sitter på den kalla stenen
önskar en utav dom träffar mig i huvudet

korkar upp vinet som numera tagit min själ
alldeles för mycket
klunkar hårt
alldeles för hårt
sköljer ner de brännande tårarna
gör försöket att döda några alldeles för smärtsamma minnen

du försvinner inte
herregud! jag älskar dig så mycket!

Tittar tomt ner på flaskan i min hand
inser
hur för långt allt gått
men hur jag inte ens bryr mig om att bry mig längre


Solen smyger sakta upp över horisonten
börjar gråtandes gå hem
ännu en gång
ännu en dag
för full för att knappt kunna stå
det är alltid såhär
numera

fan vad jag önskar att du visste
vad jag blivit för dig, varför
vad jag önskar
att du aldrig får veta hur jävla snett det gått
för mig nu


Hemma dansar våra en gång gemensamma skuggor över väggarna
skrattar åt en pinsam tystnad sen du försvann

ryggen hårt tryckt mot väggen
sjunker ihop i en hög på golvet
gråter för att hålet i bröstet gör så ont

kom tillbaka
snälla kom tillbaka..

flaskorna runt mig är tomma
varför är dom det !
mer...
måste sova
måste sudda ut ditt ansikte

jag skiter i om jag dör här inatt
utan dig är inget värt någonting
skål älskling
om du ändå kunde rädda mig nu....




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-12 01:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En brytningspunkt i livsprismat, som du skriver väldigt levande - jag kan se din och flaskornas olika tomhetsgrader. Det är bättre att själv vara tom än att flaskan är det. Tror jag, med erfarenhet bara av min egen tomhet. Läs dikten högt för dig själv, du har ett budskap
2011-07-13

  Anna*
Om botten ändå kunde nås så skulle livet te sig annorlunda. Fyllan berövar livet möjligheter. Tragisk men välskriven text som berör!
2011-07-13

    ej medlem längre
Stark text !
2011-07-12

  SvartPoesi
"skål älskling
om du ändå kunde rädda mig nu....."

Så fin rad, så mycket kännsla!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F