Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskuld på sked



jag äter oskuld på sked
vrider kropp fyra varv
stilla min hunger, toner av dig


ni som är nära anar hur,
stulen oskuld smakar
beskt och bittert, inte lolita

jag klär mig i svart sedan dagen, du
nekade mig världen jag åtrår

*

idioter utan mål
skjuter sin säd rakt ut

och den som äter oskuld
får falska chanser till ingenting

jag gömmer mig bakom brösten
och ser numer inget mer.

stilla blå. under is.


















Fri vers av Svartsilver
Läst 448 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-03-14 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ren lyrik, detta.. Finns inte mycket mer att säga..
2019-02-01

  Henning Hson
Bra!
2015-02-21

  jimi silver
fint & välformulerat!
2011-06-16

  Skäl till själ
lysande!!
2011-04-27

    ej medlem längre
Briljant!!!
2011-04-05

  TT
...jag kan inte annat än beröras av texten...känns väldigt nära...läser den igen och får en annan bild...och igen...du har haft en jäkligt bra pensel när du målat dessa ord...gillar mycket!!!
2011-03-15

  Ola Rydberg
Oj orginellt
starkt och rent utsagt skitbra

lite favoo rader dock
(idioter utan mål
skjuter sin säd rakt ur)

eller
( jag gömmer mig bakom brösten
och ser numer inget mer.)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver