Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din pistol

Du gav mig din pistol

Lät mig spänna hanen

Smeka avtryckaren lätt

Avfyrade dina skott

Och jag hann inte komma


Undan



Älskling du sköt för tidigt




Fri vers av Line W
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-15 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W