Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pop the Question

Jag väntar.
Jag kollar.
Jag hoppas.

Jag känner inte känslan,
men jag önskar inget annat,
än att få känna den.


Känslan
av
en
förlovningsring.


Ett löfte om

du&jag
föralltid.




Fri vers av Lusse
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse