Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

Fan
Helvetes
Jävla
Skit


Vad ska jag göra?
Vad väntar jag på?
Egentligen.


Vad är det för fel,
på mig?




Fri vers av Lusse
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-15 22:00



Bookmark and Share


    CHAOSBABY
den var fin.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse