Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gav mig mitt liv via en informationsfilm.

Jag kommer ihåg,
när de sa till mig
vad det var för fel på mig.

Jag undrade tyst
Varför händer detta mig?

Jag fick se en informationsfilm
och fick en bok i handen
med mina symptom och brister,
de berättade vad det var för fel på mig.

Mycket var fel
mycket som de inte sa
jag bara visste
att allt jag sa
var galenskap.

Men de sa vad som var fel
och jag ska väl vara tacksam för det,
Nu har jag namn på sjukdomar som bor inom mig
Och det är inget fel med det


Tvärtom
nu är det nästan lite modernt
att vara helt djävla trasig
Och alldeles utom sig.




Fri vers av entusiasm
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-15 16:13



Bookmark and Share


  Amina
helt rätt!!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm