Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I passionernas möte faller rösten ofta inåt


Hack i rösten

Med stockad stämma
viskar jag hest
anblicken
av dig
vilken som helst

men också just den
i det ögonblick
då din spänning
flödar utöver alla bräddar
får mig att tillbe

och du säger
med blossande kinder
'jag vill bara bli tillbedd
om jag också blir andfådd
under din tungas
talande tystnad'

då tiger
jag
vältaligt
men du blir
allt högljuddare




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 2241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 06:52



Bookmark and Share


  rebecca d
tillbedd?
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer