Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETERNELL




Mina sånger är som
vore dom en bukett,
en del dom vissnar
och faller döda ner.

Andra blir spröda
och behåller sin färg,
sin lyster och klang.

Dom minns jag utantill.

Sjunger dom ofta
och i sammanhang många.
Dom blir till välsignelse,
som en signetring.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 1107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-16 10:22



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin dikt, säger mycket, känsla i dikten
2011-05-01

    ej medlem längre
Applåder för din fina dikt!


@nn
2011-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Evergreens.
2011-03-16

  Jean-Michel Orblin
Vackert igenkännande
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar