Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett ord "maktlöshet".

Utanför står jag och ser på.

Utanför känner både du och jag oss.

Kan se hur allt faller sönder för att hårda ord sägs.

Kan inte, orkar inte plocka ihop bitarna av ditt liv.

Måste klara mitt eget liv nu.

Kanske någon gång kan vi säga, hur blev det så här?




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 19:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja livet
svänger
och kränger
lätt att känna
vanmakt när man
inte får till det
som man vill...
Väl beskrivet!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP