Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESKAMRATER



Vi for för länge sedan
på resa bror min och jag.
Vi kallades för "optimisterna"
för det är vad vi är
sa jag.

Vi for för att kolla runt
till tunnelbanans varje
slutstation, ty det var det
som vi ville.
Så jag tog min bror i handen
sen gick vi till Curres kiosk
för att köpa lite färdkost till
vår resa.
En krona blandat och gott.

Jag var fem och min bror var tre
när vi passerade
lekparken på nästa gård
hade vi glömt båd godis och resa.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig barndomsskildring. Man är aldrig så vuxen som när man är liten!


@nn
2011-03-21

  La Magnólia VIP
Underbart skildrat om barnadrömmar ...
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar