Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSNÄSTE

Pappas och mammas sovkammare.
Där står deras "kärleksbåt" och väntar.
Åtta sängfötter med huvud- och fotgavlar.
Den är stor, bred, mjuk och bekväm.
När kvällen närmar sig och det blir skumt
dyker hela gänget i dunen på väg till Fjäderholmarna
pappa, mamma, Henrik, Anders och Thomas

I detsamma börjar under täcken
en strid om plats och rum,
den är häftig och hetsig.
Vid mamma finns det två platser,
tredje platsen, den förlorande partens
plats är vid pappa!?

Vid mammas välväxta, mjuka och varma kropp
är det tryggt att börja den långa natten.
Int´finns det heller något ont vid pappa annat än
att hans manliga kropp är så luden, kittlande, sval
och av stor muskelmassa senig

Snart träffar bröderna Jon Blund.
Mammas altröst och pappas saga hjälper
pojkar svävar obemärkt in i sömn.

En stund senare
bär pappa sin kull, småtting efter småtting,
till sina egna sovplatser.
Pojkar ligger under transporten
slappnade och fallna i slummer.
Snart är allt moltyst
pappas och mammas gemensamma kväll kan börja?




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-17 18:39



Bookmark and Share


  arja savela
Vilken härlig berättelse! Jag somnade alltid i farmors säng och pappa bar mig till min egen säng
2011-03-17

  Minkki VIP
Prima familjeliv ;-D
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman