Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförelsens hand


Till mitt hjärtas  trädgård
fylld av rosenplantor


med ljuvliga färger och dofter


samt avståndstagande taggar


väljer du


om du vill bli beströdd med
dessa blomblad
om du önskar känna dess doft


eller stucken av dess törner 



 




Fri vers av Nic
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-12-17 22:00



Bookmark and Share


  rebecca d
ajaj..är det upp till besökaren?
fint med hjärtats trädgård...
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic