Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig!

Jag ville vara som dig.
Du var min förebild.
Lögner och svek.
Hur ska jag kunna lita på dig?
Jag hatar dig!
Mina ögon öppnades när jag växte allt större.
Jag ser nu ditt riktiga jag.
Vem ska jag lära mig av
Om du bara lär mig fel?
Snälla sluta.
För min skull.
Jag hatar dig!




Fri vers av Cija
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-12-18 00:25



Bookmark and Share


  Missi VIP
vilket hat du utstrålar. den känslan sitter i dikten och gör den stark. därför blir den så bra.
2006-03-06

  Mats Heij
Been there, done that. Den gamla klyshan att det som inte dödar en stärket en är mer sann än man egetentligen vill tro ibland om du frågar mig. Hang in there...
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija