Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammahjärtat minns

Idag är det min sons födelsedag, 43 år fyller han.

Jag minns mammalyckan jag kände när jag
äntligen fick hålla honom i min famn.

Det blev komplikationer under förlossningen,
så det blev sövning och en akutoperation efter den.

Men han var så fin vår son och fullt frisk.
En stor krabat på nästan fyra och ett halvt kilo.

Min svärmor kom med ett jättestort guldägg,
med små sockor i och lite annat.

Mamma kom med en stickad kofta.

Jag tror att mammalyckan är det finaste man kan få uppleva.

Egentligen skulle han fått heta Josef eftersom han föddes på den dagen.
Men det blev Thomas.
Nu är han själv pappa till två barn, en bra pappa
dessutom som tar sig tid med sina små.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-19 12:55



Bookmark and Share


  Vind
Ja, det var fantastiska ögonblick när ens barn föddes. Fin känsla du förmedlar.
2011-03-21

  Christine Sabel
Å så fint du skriver om det största i livet, tack!
2011-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
GULD!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP