Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så himla glad


En oerhörd gåva har jag fått idag


En hel dag utan ångest
utan oro
med hopp för framtiden
de lösningar
som ligger framför mina
fötter
att gå vidare


En sådan rofylld dag
har jag inte upplevt
på många, många månader


det bästa är att vissheten finns där
när lösningarna kommer till mig
i denna tid som nu är mogen
kommer inget att stanna halvvägs


Målet kommer att nås
både för mig
och min älskade son
min familjs framtid


Det händelseskred som,
nu satts igång
går inte att stoppa


För att meningen är sådan




Fri vers av Nic
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-12-18 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så skönt, känslan i texten och säkert i verkligheten också
2005-12-18

  rebecca d
tillit :)
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic