Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till Supermånen






Har nu gått på högvarav i tre dagar och tre nätter,
så snälla se nu till att få det här fenomenet avklarat illa kvick,
för jag orkar inte vara vaken längre.

Men du!

Som plåster på såren så kan du väl fixa klart väder i natt,
för jag har ställt in kameran,
så att jag kan föreviga dig för all framtid.




EM/2011






Fri vers av Madjori
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-19 15:58



Bookmark and Share


    Birgitta Nordh
-Känner igen mig! Så låg vi och vred oss i månglansen!
Fin stämning.
Mvh Gittan
2011-04-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori