Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vad?

Jag vill inte forma dig så du ska passa mig
Forstätt vara du

Dina tankar och ditt tycke är bara dina
Låt mig bara få dela dem med dig

Dina drömmar vill jag veta
Hjälpa dig att nå dem

Din vilja är ingen lag
Men den behövs

Dina fantasier vill jag veta om jag får
Kanske uppleva dem med dig

Jag vill inte ta något från dig
Hellre ge dig något dyrbart


Är det här inte kärlek så vad?




Fri vers av habibty
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-03-19 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty