Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan

Lördag kväll

Vi sitter inte och kramas i soffan
Vi håller inte ens i hand

Lördag kväll

Vi är för långt i från varandra
Ändå i samma land

Nära dig

Men känns så långt bort
För att nå dig

Nära dig

Med mina känslor
Som om du inte vill veta av mig

Jag är stark

Tror jag själv
Vill känna så

Jag är stark

Jag tror fel
Bredvid dig går jag på tå




Fri vers av habibty
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-19 21:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men han
han är svagare

bredvid dig
ligger han smält

~

skön dikt!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty