Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser vi varandra?


Ensam
så ensam
trots alla
människor
runt omkring

Ensam
för vem
kan man
prata med
om mörkret

Ensam
i världen
och ändå
har många
likadant

Ensam
tills någon
vågar se
och öppnar
sitt hjärta

Ensam
men sedd
upplever
inte längre
ensamhet





Fri vers av Bringebruden
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-20 00:33



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin text. De sista stycket fantastiskt bra. Bekräftelse. // AA
2011-04-11

  lodjuret/seglare VIP
ensamhet är ofrivillig ofrihet
självsamhet är frivillig frihet
2011-04-11

  filosofian
Du är inte ensam med känslan av ensamhet, den finns nog hos många på något sätt..
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden