Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek kär...

Häromdagen såg jag ett kramande överkärt par
på stationsperrongen och på var
sida om den gången
två väskor står...

Tågvärden visslar i sin pipa
då börjar paret att lipa
och det kan man ju begripa...

Att Amor borde varit där
så paret sluppit att gå isär
skickat dem till en solig ö...

Men hon tar sin korg
och tar tåget till Göteborg...

Han stiger på tåget till Malmö...
Får där höra:
-Inte ofta man ser ett så varmt farväl...
Du kommer förstås att sakna din fru...
-Sakna min fru, inte alls du! Till henne
åker jag ju nu...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 12:52



Bookmark and Share


  mjuk
Välformulerat och underfundigt . Tummen upp !!
2011-03-21

  thyra
Man kan aldrig veta all sanning om andra bara av att betrakta dem :) Trevlig läsning men jag fick ett förvånat uttryck på slutet :)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt