Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig en karneval

ge mig en karneval
sång och backanal
spela mig en samba
rytmen är så sensuell
vig som en gazell
giftig som en mamba

håll trummorna igång
dansa natten lång
sluta inte spela
blås liv i min vision
om kärlek och passion
glädje vi kan dela

långt bortom vår horisont
händer allting så'nt
som fyller mig med trånad
jag ville vara där
där karnevalen är
i februari månad

låt mig få åka dit
ge mig en invit
Jag tänker inte tveka
jag tar första bästa plan
långt bort från tall och gran
dit där varma vindar smeka

här är så trist och kallt
snödrivor överallt
vinternätterna så långa
var människa så sur
så instängd i sin bur
vyerna så trånga

jag längtar bort nånstans
till glädje sång och dans
rytmer som pulserar
ge mig ett äventyr
gör mig lite yr
så att sinnena vibrerar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-12-18 09:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara verser AP...fyller en med värme och sambatakter....
2005-12-18

  Ki
Låter klokt att ge sig iväg...
Förstår din längtan
och ser det du ser
Livet är för kort
för att ruttna bort
utan sång, dans och glädje

Så, flyg, vännen, flyg
till varmare grader
och dansa din vision
av kärlek och passion!

Tack för varma och energigivande krumelurer!
2005-12-18

  sol
äh, vilket liv du fångat in här..eller trängt ut *ha ha*..å, fått på luvan! tråkiga skogar i näsåker? gillar rimdansen - fluter som bara den..man blir genast sensuell som en gasell och springer i väg på ngn karneval!
kallat å snö överallt - å, alla år sura i sina burar..blä. ..väldigt härlig text det här!
2005-12-18

    afrika
en härlig inbjudan åt alla håll och kanter. man vill vara med!

får jag föreslå en ändring: "glädje vi kan dela" skulle också kanske kunna vara "glädjen kan vi dela" som ytterligare ett förslag, i detta härliga hav av förslag.
2005-12-18

  kath
skön bild du lagt in ..... härligt att se någon le med tomteluvan på .............. det är så det ska vara, en stund av värme i vårt vintriga land
2005-12-18

  kath
en skön känsla av obändligt liv fyller dina rader, vår längtan att känna livet pulsera inom oss så länge vi dansar på den här planeten, längtan bort från den trånga syn på hur det livet ska levas .......... där kompromissen ibland är overkligt lik död ............

gillar rytmen som dansar fram och målar en bild av värme och sensualitet och kärlek till livet..........
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP