Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I färgernas namn

Vid bergets fot, leker fjärilar så vita
Jorden smeker gräsets strån så gröna

Lägerelden tänds utav solen den gula
Kondoren känner, himmelen den blåa

Tre gestalter välkomnar mig till solens rike
deras ljusblåa mantlar fladdrar med vinden

Vart jag än vänder min kappa, så är jag fri
styrkt, skyddad och omsluten utav evigt ljus




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 16:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker! :)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian