Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånen lyser


Likt fullmånens sken
som icke är
utan bara finns
som en reflektion
av den livgivande
solens strålar

Så lyser ögonen
hos den som tror
sig bli en lycklig
och hel människa
genom strålglansen
från någon annan





Fri vers av Bringebruden
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 21:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbara rader. =)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden