Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid.

Det värker. Det gör ont. Det värker. Det gör ont.
Steg för steg. Fot för fot. Jag går runt, runt, runt.
Vet inte vart jag ska, vet inte vart jag är.
Du har ingen aning om vart du tog mig, vart jag försvann.
Det tickar. Det slår.
Tickar, slår, tickar, slår. Om vartannat.
Slag för slag. Hjärta för hjärta.
Har ingen aning om vad jag gör, vad jag har gjort.
Du har ingen aning om vad du gör med mig, vad du har gjort med mig.
Den springer. Den går.
Tiden vet inte vart den tar mig. Dig. Någon.
Men den går.
Springer, går, springer, går. Om vartannat.




Fri vers av tillfällighet
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan inte annat än instämma.. Tack! Applåder!
För precis det här är på nåt vis varje stund av mitt liv.. Välformulerat!!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet