Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är säkert med mig.

Detta är vår lilla hemlighet
Torka dina tårar
Ingen ska se dina röda ögon

Torka ditt ansikte från vår hemlighet
Du kan lita på mig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet