Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ett ögonblick

Ibland stannar allt
Blickstilla
Ingen märker
Ingen ser

Bara jag

Kan inte röra mig
Inte känna
Inte se
Inte höra


Bara tänka

Tills det försvinner
Ögonblicket flyter
Med allt annat
Och det är som vanligt

Igen




Fri vers av tillfällighet
Läst 263 gånger
Publicerad 2013-01-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet