Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där procenten...

En patient ifrån Botkyrka
blev glad när sjuksystern han dyrka
värmeflaska lova
just när han skulle sova
men han sa, ta den, som ger styrka




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt