Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll fast mig.

Jag vill bara att någon säger till mig att allt blir bra
Att någon håller fast mig när det är kaos inombords
När det blåser så att alla träden faller
Att någon håller fast mig
Så att jag inte flyttar mig en endaste centimeter




Fri vers av tillfällighet
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 00:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för tryggheten och tilliten att stå kvar och bara vara den man är, från minsta bris till värsta orkan.
2011-03-25

  SagaArt VIP
Allt blir bra, ur kaos kommer det ordning. Vila i stormens öga. Kram
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet