Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort.

För varje andetag jag tar försvinner du längre bort
För varje vattendroppe som faller från himlen glömmer du mer
Kommer du ihåg något?
Lever även du på minnet?
Om det var för mig du andades
Eller för mig din himmel grät.




Fri vers av tillfällighet
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-21 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet