Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hjälper mig väl?


Om du kollar noga bakom mig


kan du se bitar av mitt hjärta


ligga på den plats där den blev kastad


av någon som åt min kärlek



Men jag känner ingen sorg för det


ingen ilska, ånger eller besvikelse


för om du ser vart spåren leder


så ser du att bitarna av mitt krossade hjärta



leder till dig


Och om du av någon anledning krossar mitt hjärta


så hjälper du väl mig att samla ihop alla bitar igen?




Fri vers av Sikska
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska