Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 mars, vàr i Frankrike Men musiken är italiensk... http://www.youtube.com/watch?v=80gbatIn-4c


Le printemps - vàren

Dès aujourd'hui est-il le temps du printemps
d'une saison fleurissante
de la renaissance
et tous ces petits qui y naissent...

Que du bonheur, autant que je sache,
car l'amour s'y réveille en ce moment...

Le printemps qui nous rend le soleil
-----------------------------------------------
Fràn och med idag är det dags för vàren
om en blommande säsong
om pànyttfödelsen
och alla de smà som här föds...

Inget annat än lycka, mig veterligen,
ty kärleken väcks i detta ögonblick...

Vàren som räcker oss solen




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 19:19



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja, vårdagjämning... och även födelsedag för min styvson, 25 år...! Då förstår man man börjar bli till åren...:), fast det är ju även våren, fast ung på nytt för varje år den fyller, märkligt är det ju...Hoppas det är varmt o vårligt i Frankrike, kan tänka mig det.., här i Lilla Paris var även ljumma vårvindar idag, och barmark..!
Ja, pånyttfödelse...
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm