Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Fps0S2N_N8U&feature=related


Volare

Sitter här och tänker
om jag skulle flyga iväg

Volare

Eller kanske sjunga

Cantare

Inte vet jag vad jag borde göra,
men jag vet att jag har rätt till mina drömmar

Il mio sogno

Ja, min dröm är ibland pà italienska

även om det är mest

Un rêve et j'y rêve

Men att drömma skadar ej
det gör sà att jag reser, i tanken i alla fall

Sà vem vill följa med?

Det blir nog mest pà franska,
ty i min värld sà pratar man franska,
med inslag av italienska, sà...

Volare




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 505 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-21 19:33



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Jag vill följa med, gillar italienska och franska och dig
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm