Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa tipset i år!

En bonde ifrån Pangloss
sa var finns billigaste kon för oss
han får ett snabbt svar
den saken är solklar
landet i öster Korea förstås




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-22 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu fick jag mig ett gott kvällsskratt! :)


"den saken är solklar
landet i öster Korea förstås"


@nn
2011-03-23

    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-03-22

  ULJO
Du kan då få till det. Rolig läsning min vän.
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt