Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel fri...

En vacker stork ifrån Kings Cross
stod framför ett fönster såg förstås
vad, som hände där
grejer, sa han till Per
där det sker, sen skyller de på oss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt