Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inveckling

Utvecklingen går bara fortare och fortare.
Enligt fysikens lagar går det utför trots att det känns som en uppförsbacke.

Bryter vi inte upp så bryter vi ned, vi måste bryta ihop.

Lagar är till för att brytas

Utvecklingen är invecklad.




Fri vers av Avsmak
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak